17. + 18. februar 2007 : Bryce Canyon - Las Vegas - Santa Barbara
                                          ... Fra Himmel via Helvede ... til Hav!

Søndag d. 17. februar 2008:

 Vi stod tidligt op i Bryce Canyon og gik den FEDE tur ned i Canyon'en ... se billederne fra i går.

 Vores hotel var oversået med flotte istapper. Vi sørgede for IKKE at parkere vores bil så tæt på, at vi ville få én ned gennem taget, hvis de knækkede af. Den første del af turen ud til Highway 15 var meget smuk gennem det snedækkede landskab. Vi så en del mennesker, som susede rundt i landskabet på snescootere. Det så RET skægt ud. Billedet nedenfor er skudt gennem bilruden i fuld fart ...

 Så gik turen tilbage gennem ørkenen til Las Vegas, hvor dagens STORE mål var at shoppe. Turen i sig selv var kedelig - men overstået på 4-5 timer, så vi ankom så tidligt til Las Vegas hotellet, at vi ikke kunne checke ind. Så vi kørte straks til "Las Vegas Outlet Center", hvor vi PLEJER at shoppe. (Det lød godt ... ik?) De næste 4 timer gik med lystige indkøb, hvor Lars vandt. 4 par bukser, 11 T-shirts og en enkelt trøje. (En Nike T-shirts koster 50 kr. og et par Wrangler cowboy-bukser under 100 kr. Det er VILDT billigt.)  Det er lidt unfair, at det er Hanne, der gemmer sig bag indkøbsposerne, da de fleste har Lars' tøj i sig.
 

 Efter shopningen skulle vi lige ud og gå en tur og have noget aftensmad. Der var temmelig mange mennesker over alt, men det var jo også fridag i morgen mandag, så mange havde valgt at holde lang week-end i byen. Af samme grund kunne vi ikke få det samme hotel som sidst, og vi måtte betale end del mere for dette værelse, som var meget mindre, end det første vi havde.

 Vores tur rundt på The Strip var overskuelig. Vi var lidt trætte, og vi har jo set det hele for mindre end to år siden. Men det er stadig grotesk ... og morsomt.

 Går man ind i "PARIS-kasinoet", kommer man ind under den franske solnedgangs-himmel i Montmartre med brosten og det hele ... men men! Mens vi spiser kommer der lyn og torden. Dog undlader de at lade det regne på gæsterne.

 Bellagio med dansende springvand i takt til musikken. Her er der altid sort af mennesker, som stopper og kigger. Det er vist heller ikke set andre steder.

 Der er rigtigt mange mennesker på "Las Vegas Boulevard" ... bedre kendt som "The Strip". Men det er også søndag aften og mandag er "bank holliday", da det er Presidents' Day. (Efterfølgende undersøgelse viste, at Presidents' Day er en sammenlægning af Washingtons fødselsdag d. 22. februar og Lincolns d. 12. februar. Den er nu lagt på tredje mandag i februar.)

 Sidst men ikke mindst ... der er selvfølgelig rullende fortove. De stakkels amerikanerne skulle jo nødig bevæge sig for meget.

Mandag d. 18. februar: Køretur fra Las Vegas til Santa Barbara.

 Nu skal ALLE hjem til Californien, så der er utrolig meget trafik på trods af, at det er helligdag. Turen fra Las Vegas og helt ud til kysten i Santa Barbara går lige nord om Los Angeles, og her er så meget smog og trafik, at det ikke er den store fornøjelse. Når her er SÅ meget trafik på en motorvej på en fridag, så tør man slet ikke overveje at køre her til hverdag.

 Billedet her er fra Highway 15 gennem ørkenen. Helt inde på den 5-sporede motorvej omkring Los Angeles var der ikke tid til at fotografere.

 Vel ankommet til Santa Barbara skal vi selvfølgelig lige nå at se solnedgang over Stillehavet og gå en tur ved stranden. Det er her de VIRKELIG rige bor, men her er også lækkert.

 Der er store muligheder for at se hvaler fra stranden, så bænkene er special-designede.

 Palmerne er vildt høje ... nok i nærheden af 25 meter. Man kan slet ikke få dem tættest på med på billedet!
 Den typiske amerikanske "pier". Man kan selvfølgelig køre i bil derud. Vi traskede dog derud og fandt et sted at spise med udsigt over havnen.

 Der bliver passet godt på de rige. Vi har aldrig set så mange politibiler ... eller også er det den samme, som kører frem og tilbage hele tiden. Vi lister os hjem til hotellet og slapper af med at se en dansk film på PC'en. I morgen starter turen op langs kysten.

Retur til Hovedside