Linda og Valentin dukkefilm

RETUR

Side 6:

Næste VAND-vittige projekt!

Hvordan smadrer man Frihedsgudinden med en flodbølge. Pærenemt: Man tager én Frihedsgudinde og én flodbølge.

Frihedsgudinden blev lavet over et træskelet med papmache, der blev gennemvædet med en spritopløst epoxy-lim, så den kunne tåle at blive våd mere end én gang - vi havde lært det nu. Statuens arm og hoved blev lavet i træ, og blev holdt fast af tynde snore, så de kunne falde af, når statuen blev ramt af flodbølgen.

Flodbølgen var egentlig også nem at lave! Man bygger bare et stort kar af træplader og forer det med plasticfolie. Solpladsen i haven måtte igen stå for skud til at opfange vandet, men det var fint, for så kunne vi bruge det flere gange - hvilket også viste sig at være nødvendigt.

Der kunne være 800 liter MEGET koldt vand i kassen - dengang kostede vand vist ikke så meget som nu! 

Her er vi ved at være klar til at optage - og den danske sommer slår til igen. Vandet er stadig meget KOLDT!

 

 Første gang snoren klippes! 

   

Stor plasken - men vi var ikke tilfredse. Flodbølgen kom ikke højt nok op på statuen.
Vi regnede selvfølgelig straks ud, at vi bare skulle "fokusere" bølgen ved at sætte en plade op, som gjorde bølgen smallere. Pladen blev holdt af en parasolfod. Hvad vi ikke lige havde regnet ud var, at plade og parasolfod bare blev skyllet med i flodbølgen.
Heldigvis blev fotografen også skyllet med, for der hvor beton-parasolfoden landede, havde mine ben lige været. Pu-ha! Man har lov at være heldig en gang imellem!!!!

 

Forrige scene            Næste scene