Linda og Valentin dukkefilm

RETUR

Forberedelser til Scener side 37, 44 mm.:

 Dette var en af de scener, der krævede en del forberedelse, da vi skulle fremstille robotter, jeeps, flyvende tallerkener (anti-gravitationsmaskine!) og en hel del klipper.

 Robotterne fik vi drejet hos en professionel trædrejer, og de kostede en mindre formue. Armene er sat på med cykelslange, hvor der er ståltråd indvendig, så vi kan bevæge armene. I stedet for at give robotterne ben, som i tegneserien, valgte vi at gøre dem svævende ... det var noget lettere at bevæge dem i optagelserne på denne måde.

 Jeepen slap vi nemmere over. Den blev indkøbt fra ActionMan, men efterfølgende malet og svinet til med en jordfarvet spray. Valentins raketstyr var fremstillet af elektrikerrør og kulsyreflasker fra en sifon.

Side 37-38:

 Til selve scenen blev mine forældres terrasse lavet om til studie. Der blev smidt sand på gulvet, papmache bjerge blev stillet op, og et hav af lys skulle fungere som solnedgang på væggen af krøllet sølvpapir.

 Da Valentin og Schrøder til sidst skulle springe i skjul, måtte vi bruge alverdens kasse for at understøtte dem på vej ned i springet. Husk ... der skal stadig tages 18 billeder pr. sekund, så det kræver en del flytninger af dukkerne.

Forrige scene            Næste scene