Tirsdag d. 14. februar 2017                                                                  RETUR
                                                              
Organiseret kaos eller logistisk mesterværk?

Tenerife er en 4-5 timers flyvning fra København, så det er overskueligt og alligevel tilpas langt væk og behageligt varm på alle tider af året. Det er jo en vulkansk ø, så der er masser af klipper og stejle stigninger, som er gu for en dansker, der trænger til lidt vandring på andet end flad sti samtidigt med at man kan flygte fra vinterkulden. Vi fik uden problemer vores Huyndai iX35 CRDI i lufthavnen, og så var det afsted mod ”Acantilados de Los Gigantes”, som én af Tenerifes attraktioner hedder. Acantilados betyder klipper, men det bruges om stejle klipper, der rejser sig direkte fra havet, og netop Los Gigantes er nogle af de højeste på Tenerife … som vi havde direkte udsigt til lige fra vores hotelværelse med balkon på Hotel Barceló Santiago.

 

IMG_8274-Stitch

 

Med lidt snyd fra Photoshop og hjælp fra Københavns Rådhus får man en god idé om klippernes reelle højde … op til 500 meter – altså mere end 4 Rådhustårne oven på hinanden.

 IMG_8369-1

 

Vi startede bekendtskabet med omegnen ved at gå en ganske kort tur og selvfølgelig indkøbe lidt øl og vin til terrassen med den flotte udsigt, og allerede på den korte tur afslører Tenerife sine smukke og maleriske sider – her med solnedgang over den nærliggende ø La Gomera.

2017-02-14 18.41.20 HDR

 

Hotellet er nok nærmere et ”feriecenter”, hvor man kan ankomme og flyde ved poolen under hele opholdet uden at behøve at forlade området. Der er ”All Inclusive”, som betød champagne på den gigantiske morgenbuffet i restauranten – der var intet mindre end både imponerende og skræmmende. Billederne nedenfor ar hugget fra hotellets hjemmeside og viser den flotte udsigt fra restauranten. Sandheden var så, at der var proppet med mennesker, der blev bespist fra de enorme buffeter og serviceret af enorme mængder af tjenere, der skiftede bestik og duge med lynets hast for at sikre gennemstrømningen på dette logistiske brændpunkt, hvor op til 1000 gæster skal igennem morgen og aften – det er nærmest stressende at observere, så vi lærte hurtigt at søge væk fra buffeten og forsøge at finde lidt fred i yderområderne.

 

Billedresultat for barcelo santiago tenerifeBilledresultat for barcelo santiago tenerife Relateret billede 

 

Så er det jo herligt, at man kan synke sammen på terrassen og nyde den smukke udsigt og freden efter den megen lækre mad mens mørket sænker sig.

IMG_8283

 

 

Til Toppen                                                                                                                                                  Hop til næste dag