17. juli : Gennem 4 stater: Utah, Colorado, Wyoming ...
... og den vigtigste ... Walmart!

... og det var faktisk 5 stater, for vi endte 100 meter inde i Idaho!

Som beskrevet i går, startede dagen for Hanne og mig igen i Arches. Ikke flere billeder af buer, men parken er skam også andet. Her er for eksempel vores lille yndlingskanin: The Cottontail ... Vat-halen! Mere passende kan et navn vist ikke være.

Hov! Der sneg sig vist en bro ind i baggrunden. Parken er også fyldt med små kaktusser og døde, indtørrede træer i de mest fantasifulde former.

Pigerne var ikke meget for at løsrive sig fra fjernsynet, da vi kom tilbage. Der var flæbe-skændes-skrige program, hvor ophidsede familie-medlemmer udleverer hinanden, og får publikum til at tage stilling til diverse pinlige eller ulykkelige omstændigheder - og det er MEGET støjende! Og åbenbart vanvittigt interessant.

Da vi checkede ud fra hotellet, spurgte jeg nysgerrigt til en kollegas ankomst. Tommy kommer ganske rigtigt den 24. juli, så der blev efterladt en hilsen og en varm anbefaling af "Hole N' The Rock". Herefter gik turen mod Yellowstone!

Turen mod Yellowstone var meget varieret rent landskabsmæssigt. Først de røde klipper i dalen langs Colorado-floden i Utah, så mere rolige bjerge med både gran og birketræer i Colorado, og sidst meget flade og konturløse sletter i Wyoming, hvor vi endte i Rock Springs efter 320 miles. Vi passerede adskillige bjergpas, og var på det højeste sted over 8000 fod oppe.

 Frokosten blev indtaget som vi plejer i Norge ... smurt med udsigt over et flot sted. Her var der dog så varmt, så vi blev i den airconditionerede bil. Sikke et flot landgangsbrød ... nok til 4!

Efter at have fundet et "Motel 8" i Rock Springs skulle vi lige købe lidt aftens- og morgenmad, så turen gik igen til et af de vigtigste områder i USA ... ifølge pigerne. Stat nummer 51 ... Wal*Mart. De har selv indset, at de er stjerne nr. 51 i det amerikanske flag ... stjernen sidder i navnet!

Walmart er et gigantisk supermarked, som har alt fra tøj&sko til elektronik og alverdens former for mad og drikkevarer. Efter at have fundet den mad, vi skulle bruge, tog jeg det hjem til køleskabet på hotellet. Her begyndte jeg at skrive dagbog for de sidste to-tre dage.

 Pigerne dukkede op 1½ time senere ... 200$ fattigere og en stor bunke tøj rigere ... og MEGET glade om munden. Tøj i USA er meget billigt. Det kan virkelig betale sig at købe stort ind, hvis man mangler tøj. Og vi havde jo satset på, at tage herover med halv-tomme kufferter.
Dog har vi allerede nu et problem, så turen i morgen starter nok lige med en tur i Walmart igen ... vi skal have en kuffert til!

Retur til Hovedside