30. december 2004 : En slappedag.

 Vi stod sent op og spiste morgenmad. Herefter gik vi direkte tilbage, tog svømmefødder og masker og sprang i Det Røde Hav. Det er herligt varmt, og der er masser af store og farverige fisk, som ikke er spor bange for os.
 

Vi kan komme helt tæt på dem, og først når vi er lige ved at røre dem, slår de et slag med halen og bringer sig uden for rækkevidde. Korallerne er ikke vanvittigt flotte, men skråningen på revet er imponerende.

 Tilbage på hotellet smed vi os mellem de to store pools på det åbne areal. Her lå vi resten af dagen og solede og læste i vores bøger. (Da Vinci Mysteriet … underholdende!) Vi kølede i poolen med jævne mellemrum, men det føles MEGET koldt … 17 grader. Hanne og jeg tog en svømmetur til i havet, og Hanne spottede en dragefisk, der stod under badebroen. Vores medbragte dykkerkamera havde desværre udløst alle sine billeder selv i posen, så vi fik ikke noget billede.


 Signe var desværre halvsløj, og Marie var træt, så mens de hvilede sig et par timer, læste Hanne og jeg på terrassen og nød udsigten, indtil solen gik ned.

 Signe havde 38.2! Hun var temmelig sikker på, at det skyldtes maden fra i går. På trods af dette bestilte vi igen room service mad. Fik suppe, store burgers og KOLDE øl. I dag fejlede maden i hvert fald intet.
 En rigtig slappedag.

Retur til Hovedside