Paul Banks, Thor Backhausen & Kristian Jørgensen
2009 20. marts, Bartof Café

 En forrygende aften med tre store kunstnere, som hver for sig sagtens kan stå alene, men når de svinger sammen, får musikken til at løfte sig op til noget ubeskriveligt ... det er bare SÅ godt.

 Vibeke&Niels, Hanne&jeg mødtes med Signe på http://www.bartofcafe.dk/  , som absolut må betragets som et seriøst spillested ... ikke bare et "værtshus". Lyset, lydanlægget og scenen er tilpasset det lille rum, og de tyve slags fadøl skader ikke stemningen. Signe havde anmeldt Paul Banks for nylig, var vild med det, og hun ville derfor meget gerne med igen. Respekt til en mand, som formår at drage flere generationer med sit tidløse guitar blues/jazz-musik.

Se anmeldelsen her: http://www.undertoner.dk/article/articleview/anmeldelser/koncertanmeldelser/4144

 I aften var Paul Banks sammen med violinisten Kristian Jørgensen og accordion-svingeren Thor Backhausen, som sammen har lavet CD'en "Comes Love" tilbage i 2002.

 Vi ankom tidligt, så der var tid til at indtage Bartof Café's Cajun Gryde ... aldeles udmærket.

 Under maden gik det op for os, at "mutter" ikke har inviteret til påskefrokost. Der bliver straks afsendt en synkron-moppe-SMS.

 Kort efter er de tre herrer på scenen. Det svinger HELT vildt fra første sekund.

 Og der var rigeligt med øl.

 Vi købte selvfølgelig deres CD i pausen, så den kunne blive signeret.
Det er lidt surt a sidde så langt fra scenen - "ring-side" billetter, kaldte Niels det.

 Stemningen ødelægges lidt af blitz-lyset - men det skyldes nok, at vi var EN meter fra scenen! Prøv lige at se en koncentration ... det er forrygende!

 Der var en del af gæsterne, som ikke udelukkende kom for at høre musikken, så der er desværre lidt snak i baggrunden af dette lydklip ... men check det ... tilbagelænet og suverænt.    <LYDKLIP>

 Dette skal gentages MEGET snart! Dog havde vi noget ondt i hovedet lørdag morgen ... kan det have været røgen?

Retur til koncert-siden