MALERIER                                        RETUR

Overskriften er nok lige i overkanten, da jeg indtil videre kun er kommet i tanke om ét maleri, som jeg vil lægge på denne side.

----------------------------------------------------------------------------------

THE WALL

Det startede med at min bror ville flytte i lejlighed. På dette tidspunkt var vi HELT vilde med Pink Floyds "The Wall" efter at have set opførelsen i London. Så jeg foreslog min bror Niels, at jeg ville male hele hans ene væg op som det store stadion i en af sekvenserne fra The Wall filmen. Det synes han var en fin idé, og han lovede at han først ville male det over efter et par uger. Uger! Det var hvad det ville tage at lave det. I stedet slog Jan Carlsen til, og sagde at han MEGET gerne ville have det på sin væg. Så vidt jeg ved overlevede det alle de år, han boede der.

Himlen er malet med sprøjtepistol, og farverne er desværre ikke så godt gengivet på fotografiet. På tribunerne sad tilskuere, hvor hver eneste tilskuer var en lille prik. Jeg tør ikke tænke på HVOR mange prikker, der var!

Jan var MEGET begejstret for resultatet. Han fik en helt ny score-replik: "Vil du med hjem og se min væg?"

 

----------------------------------------------------------------------------------

Genesis / Phil Collins

Denne tegning er baseret på et fot af bror Niels – kan faktisk ikke huske omstændighederne, men pludselig dukke Jan Carslen op i 2019 og sagde ”Nu må du hellere få din tegning tilbage” … havde glemt alt om den, men nu får den en plads her på siden.

A picture containing building, trick, ramp, person

Description automatically generated