05. august 2007 : For meget Yin og lige i overkanten Yang.

 Vi sov velfortjent længe efter lørdagens maraton rundt på øen. Der var overraskende mange mennesker ved buffeten kl. 10! Efter dette forsvandt pigerne til Feng Shui foredrag i biografen. (Udtales Fæng sju-æii!). Jeg gik tilbage til terrassen og skrev dagbog for de sidste to dage. Det tog faktisk det meste af dagen.
 Pigerne kom storgrinende tilbage ved middagstid og fortalte om Yin og Yang og alle Feng Shui’s fortræffeligheder. Hotellet er bygget efter disse principper, og derfor ender ingen værelsesnumre f.eks. på 4! 8 er bedst – allerbedst er det, hvis tværsummen også er 8. Hotellet var oprindeligt planlagt til 200 værelser, men dette måtte ændres til 198 for at overholde disse principper. (9 er heller ikke tosset!!!) Begynder man først at kigge efter opdager man, at der er Yin og Yang tegn over ALT og på alle ting. Krus, vinduer, sengetøj, håndklæder og selvfølgelig makkerparret shampoo & balsam. Selv askebægeret har et mærke på sig, og selv om det er svært at se på fotografiet, så har nogen formet sandet med et Yin&Yang mærke!!!


 De fem elementer træ, ild, jord, metal og vand skal også sammensættes på den rigtige måde. I et køkken må man f.eks. ikke placere vand.-vasken ved siden af ild-kogepladen. En træske imellem vasken og komfuret vil dog redde den gode karma. Christ!
 Efter denne bevidsthedsudvidende oplevelse, kom solen fri af regnen (sikkert et tegn på at vandet var blevet viftet væk af en træske!!!), så vi gik til stranden. Mens vi andre badede, gik Marie amok med det nye kamera, hvilket Signe åbenbart fandt meget morsomt på vej op af vandet.

 Marie og jeg havde bestilt tid på en af de lokale tennisbaner kl. 14. Der var HELT frit, så vi havde ikke behøvet at reserve tid på hverken bane 1,2,3 eller 5. Ahh … også Feng Shui på tennisbanerne. Ingen bane 4. Det småregnede til at starte med, så vi spillede tennis i en regntåge, hvilket var meget behageligt. Den sidste halve time bagte solen ned, så det var en temmelig hed oplevelse at blive jagtet rundt på banen af Marie, der præsterede nogle væmmelige baghåndsflugtere.
 Tilbage på stranden tog det temmelig længe at køle af i pølen – den må være blevet et par grader varmere efter at have haft besøg af os.
 Det regnede igen kortvarigt, så vi besluttede at genindtage terrassen, hvor vi havde slæbt sofaen ud, så man kunne sidde med benene oppe og læse. Her brugte vi en del tid på at studere billeder og læse, fodre fuglene og vi udnyttede igen den fri roomservice med kolde øl.

 Aftensmaden var en overdådig syv-retters menu på fiskerestauranten ”La Bastide” helt ned til strandkanten. Det var overskuelige portioner – nærmest smagsprøver – så det var helt perfekt. Selv vinene til maden var udvalgt af kokken, så alt var tilpasset og gennemtænkt. Det får den italienske restaurant i morgen svært ved at overgå.

Retur til Hovedside