Om Verdensfirmaet:

 Verdensfirmaet startede som en lille kommentar hverdagen i et tilfældigt firma i Nærum i 1988, som kunne være Brüel & Kjær.
 Serien blev hurtigt mere generel (til tider crazy!) med referencer til aktuelle hændelser i verden da Rene blev ansat i 1989. Hans første striber blev lavet som "ren konkurrence" til mine. På et tidspunkt lavede vi et væddemål om, hvem, der kunne lave flest striber. Vi skulle skiftes til at hænge én stribe op hver dag. Væddemålet gik dog i vasken, da vi endte med at forære hinanden idéer og lave aftaler om i hvilken rækkefølge striberne skulle offentliggøres. (Vi tegnede f.eks. halvdelen af stribe nr. 53 hver.) Desværre blev Rene offer for sin egen økse-rationaliseringsekspert omkring nr. 70, hvilket medførte en længere pause i serien. Striberne prøver at ramme et "generelt" ingeniørfirma, men ind imellem SKAL man være B&K-medarbejder (eller måske ligefrem projektmedarbejder på et omtalt projekt) for at forstå striben.
 Mange af personerne i serien er virkelige medarbejdere, som kom til at lægge både ansigt og personlighed til figurerne. De fleste syntes, at det var morsomt, men der var dog en gang, hvor en direktør blev lidt træt af at være offer. Til dette vil jeg sige, at ingen af striberne er tegnet for at håne bestemte folk, arbejdsopgaver eller hændelser. Jeg prøver altid at gå LIGE til stregen, så folk godt kan se, at det er morsomt. Det har selvfølgelig ofte været emner, hvor vi har været utilfredse med noget i dagligdagen, men det har aldrig været lavet for at hænge noget ud. Det er dog gået galt én gang, hvor jeg gav udtryk for min egen holdning til vores QA-bog (Qualitets Håndbog), som en del mennesker havde lagt et enormt arbejde i. Her blev jeg bedt om at pille tegningen ned (stribe #109). Derfor vil jeg gerne benytte denne chance for at sige til alle, som har været "offer" i mine striber, at det absolut altid har været kærligt ment.

 Til sidst vil jeg gerne give en helt speciel tak til Bjarne Vincents Johansen, som gennem ALLE årene har lagt ansigt til én af de to hovedpersoner og ... ikke mindst ... trofast lagt alle tegninger på nettet, så andre kunne have lidt glæde af dem. Bjarne har også kommenteret mange af striberne, så man kan se, hvorfor den er blevet lavet. Dette har været en ufattelig hjælp ved opbygningen af denne side, da min hukommelse ikke strækker sig længere end 14 dage tilbage!!